Promotie anvelope de iarna Bridgestone!

In perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2014, AnvelopeMAG ofera un cadou la fiecare comanda de 4 anvelope de iarna Bridgestone ! Cumperi de la AnvelopeMAG si primesti  cadou un rucsac.

promotie anvelope de iarna bridgestone

Oferta este valabila doar la comenzile de 4 anvelope marca Bridgestone, din magazinul online AnvelopeMAG.*

* ATENTIE: Promotia nu se aplica la toate modelele de anvelope Bridgestone prezentate in magazinul online AnvelopeMAG. Contactati-ne telefonic pentru detalii: 0721.00.22.33 | 0734.99.55.40

cadou-bridgestone

                            vezi oferta bridgestone

 

 

Despre Bridgestone:

Incepand din 2008 si pana in 2010 toate anvelopele utilizate in Formula 1 vor fi furnizate de catre Bridgestone, care a fost de altfel, primul fabricant japonez de anvelope. In 1988 grupul s-a marit prin cumpararea companiei Firestone Tire. Tehnologia si securitata sunt cele 2 criterii de baza ale fabricantului japonez care se situeaza pe locul 2 pe piata mondiala a anvelopelor. Specializat in fabricarea anvelopelor off-road, Bridgestone este foarte implicat in crearea de noi cauciucuri ecologice capabile sa ruleze in conditiile de vreme cele mai dificile. De la o anvelopa semnata Bridgestone, putem sa pretindem atat un comportament foarte bun in conditii de umezeala cat si un nivel sonor redus, toate acestea fiind concepute in mod coerent de catre acelasi fabricant. Aceasta obsesie de perfectiune a fabricantului i-a adus, de altfel, mai multe trofee in Formula 1, prin colaborarea sa cu cele mai mari echipe sportive ca Ferrari, Williams sau Toyota. In afara competitiilor, Bridgestone echipeaza cu anvelope modele de sport ca Audi TT, BMW Z8 sau Mazda Miata MX-5.

 

Share Button