Teste Anvelope, Teste anvelope Iarna

Test 2020 anvelope iarna 225/40 R18 – AUTO BILD

Test 2020 anvelope iarna 225/40 R18 – AUTO BILD

Test 2020 anvelope iarna 225/40 R18 – AUTO BILD – In cadrul acestui test anvelope iarna au fost incluse 12 anvelope cu dimeniunea 225/40 R18 ce au echipat un Golf GTI. Astfel, expertii Auto Bild au realizat un top anvelope iarna care cu siguranta o sa va ajute sa luati mult mai usor o decizie de achizitionare anvelope iarna.

Important de mentiont este faptul ca cele 12 anvelope de iarna, nu au obtinut calificative eliminatorii pe zapada si gheata. Va prezentam mai jos topul rezultat in urma testului efectuat de catre expertii Auto Bild cu cele mai bune anvelope de iarna.

Top test 2020 anvelope iarna 225/40 R18 – AUTO BILD

LOCUL 1

Bridgestone Blizzak LM005

Test 2020 anvelope iarna BRIDGESTONE Blizzak LM005

Verdict: Manevrabilitate sportiva, dinamica pe zapada si carosabil umed, precizie ridicata la directie si feedback bun, proprietati foarte bune de iarna. Confort mediu.

LOCUL 2

Hankook Winter i * cept evo3 (W330)

Test 2020 anvelope iarna Hankook Winter i * cept evo3 (W330)

Verdict: Caracteristici de conducere exemplare pe carosabil umed si inzapezit, siguranta maxima la acvaplanare, manevrabilitate precisa, pret accesibil. Confort mediu.

LOCUL 3

Michelin Pilot Alpin 5

Test 2020 anvelope iarna MICHELIN Pilot Alpin 5

Verdict: Profil premium de iarna cu un nivel ridicat de performanta in toate conditiile meteorologice, comportament armonios la directie, rezistenta redusa la rulare. Pret ridicat.

LOCUL 4

Goodyear UltraGrip Performance +

Test 2020 anvelope iarna GOODYEAR UltraGrip Performance +

Verdict: Calitati dinamice de manevrare, comportament precis la directie, confort bun, pret corect. Distante de franare uscate putin mai mari.

LOCUL 4

Vredestein Wintrac Pro

Test 2020 anvelope iarna VREDESTEIN Wintrac Pro

Verdict: Performanta buna pe zapada, manevrabilitate dinamica si ghidare laterala stabila pe carosabil umed si uscat, distante scurte de franare. Rezistenta crescuta la rulare.

LOCUL 6

Falken Eurowinter HS01

FALKEN Eurowinter HS01

Verdict: Caracteristici de conducere convingatoare pe carosabil inzapezit si umed, zgomot redus la rulare. Comportament de conducere precar pe drumuri uscate.

LOCUL 7

Continental WinterContact TS850 P

CONTINENTAL WinterContact TS 850 P

Verdict: Manevrabilitate dinamica pe carosabil umed, calitati bune de iarna, distanta scurta de franare pe zapada si umed. Mici rezerve de siguranta cu acvaplanarea, pret ridicat.

LOCUL 8

BF Goodrich G-Force Winter 2

BF-GOODRICH-G-FORCE-WINTER-2

Verdict: Performanta foarte buna la zapada, zgomot redus, rezistenta redusa la rulare. Manevrabilitate pe umed si uscat, distante extinse de franare pe umed.

LOCUL 9

Maxxis Premitra Snow WP6

MAXXIS Premitra Snow WP6

Verdict: Proprietati bune pentru iarna, siguranta ridicata la acvaplanare, raport bun pret-performanta. Ghidare laterala limitata si distante mai mari de franare pe carosabil umed.

LOCUL 10

Pirelli Winter Sottozero 3

PIRELLI Winter Sottozero 3

Verdict: Distante scurte de franare pe carosabil inzapezit si umed, pret corect. Manevrabilitate deficitara pe umed si uscat, tractiune moderata pe zapada.

LOCUL 11

Toyo Observe S944

TOYO Observe S 944

Verdict: Caracteristici stabile de conducere pe zapada, rezistenta redusa la rulare, manevrabilitate dinamica pe uscat. Aderenta moderata pe umed, manevrabilitate deficitara pe umed, distante extinse de franare pe umed.

LOCUL 12

Kumho WinterCraft WP71

Kumho WinterCraft WP71

Verdict: Cele mai bune rezultate pe umed si de acvaplanare. Ghidare laterala limitata si raspuns intarziat la directie pe zapada, confort moderat la condus, rezistenta crescuta la rulare.

In concluzie, anvelopele de iarna devin din ce in ce mai bune, mai ales pe umed si uscat.

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii