Lansari anvelope, Noutati

Anvelope de vara Falken Sincera SN832 Ecorun

Producatorul japonez de anvelope Falken a conceput cu ajutorul cu ajutorul unui supercomputer un nou model de anvelope care ofera o rezistenta redusa la rulare.

anvelope falken SN832

In prezent, producatorii de anvelope opteaza pentru utilizarea nanotehnologiei atunci cand dezvolta anvelope noi, iar pentru prima data producatorul de anvelope Falken a decis sa utilizeze un supercomputer pentru a proiecta si dezvolta modelul Sincera SN832 Ecorun. Supercomputerul japonezilor, conceput initial pentru simulari climatice, este capabil sa analizeze in foarte mare profunzime compusul anvelopei. Astfel, au reusit sa produca o anvelopa noua, cu o rezistenta foarte scazuta la rulare, care reuseste sa depaseasca cu mult predecesorul sau Falken SN828, la toate capitolele de performanta. De exemplu, producatorul de anvelope Falken anunta nu doar o reducere cu 22% in raport cu predecesorul sau a rezistentei la rulare cat si o reducere cu 27% a distantei de franare.

falken-sincera-sn832-ecorun_en_GB_vs

Cu aceste rezultate, anvelopa Falken SN832 Ecorun reuseste sa atinga clasa A de aderenta pe teren umed si clasa C in ceea ce priveste consumul de combustibil. In plus, cercetarile efectuate de producatorul de anvelope Falken au contribuit la crearea unui nou compus al anvelopei si un profil nou care imbunatateste considerabil performantele sale dinamice, astfel acvaplanarea este redusa cu 32% in raport cu vechiul model.

Pentru mai multe informatii consultati oferta AnvelopeMAG pentru: anvelope Falken.

 

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii