Noutati, Noutati despre anvelope

Continental WinterContact TS 870 P „foarte buna” in testul „sportauto”

Anvelopa Continental WinterContact TS 870 P foarte buna in testul sportauto

Continental WinterContact TS 870 P „foarte buna” in testul „sportauto”. Aceasta reprezinta o optiune excelenta pentru soferii care isi doresc un control mai bun al vehiculului in conditiile meteo specifice iernii. Gama completa a acestui model de anvelope de iarna poate fi explorata pe AnvelopeMAG.ro.

  • WinterContact TS 870 P a fost descrisa ca fiind „foarte echilibrata”.
  • Anvelopa de iarna Continental a primit note maxime pentru franarea pe zapada, manevrabilitatea pe carosabil uscat si rezistenta la rulare.

„Foarte buna” in testul „sportauto”

In Hanovra, Germania, pe 24 octombrie 2023, editorii revistei germane de specialitate „sportauto” au evaluat anvelopa WinterContact TS 870 P ca fiind „foarte buna” in cel mai recent test de anvelope de iarna (numarul 11/23). Pentru acest test, expertii au examinat mai multe modele de anvelope de iarna in dimensiunea 225/40 R18 pe un Audi S3 Sportback, pe un total de 19 criterii in Finlanda.

Continental WinterContact TS 870 P

Pe langa comportamentul sau „foarte echilibrat” la condus, WinterContact TS 870 P a obtinut punctaje maxime la franarea pe zapada si la manevrabilitatea pe drumuri uscate, precum si pentru rezistenta scazuta la rulare. „Sigura pe zapada si pe drumuri uscate, deoarece este foarte echilibrata.”, asa au rezumat editorii rezultatele testelor rutiere cu anvelopa de iarna Continental. WinterContact TS 870 si WinterContact TS 870 P sunt cele mai recente anvelope de iarna de la Continental. Acestea sunt potrivite pentru anvelopele de pe vehiculele cu combustie si cele cu propulsie electrica.

Continental WinterContact TS 870 P „foarte buna” in testul „sportauto”

WinterContact TS 870 a fost dezvoltata pentru masini din clasa mini pana la cea medie. Autoturismele mai sportive si compacte pot, de asemenea, sa treaca cu bine peste sezonul rece cu ajutorul anvelopei de iarna de la Continental. Gama larga de produse include anvelope pentru jante intre 14 si 18 inci, cu sectiuni transversale intre 40 si 70 la suta si latimi intre 155 si 225 de milimetri – inclusiv cele cu nervuri de protectie a jantei, precum si marcajul XL pentru o capacitate portanta sporita. Vitezele nominale ajung pana la 240 km/h.

Continental WinterContact TS 870 P „foarte buna” in testul „sportauto”

WinterContact TS 870 P este disponibila pentru masini mai mari si SUV-uri cu motoare puternice. Ofera distante scurte de franare, manevrabilitate precisa si caracteristici de siguranta la condus pe drumuri uscate, umede si pe timp de iarna. Gama include anvelope pentru jante intre 16 si 22 de inci, cu sectiuni transversale intre 30 si 70 la suta si latimi intre 205 si 325 de milimetri. Anvelopa WinterContact TS 870 P a fost omologata de principalii producatori europeni de vehicule, cu viteze nominale de pana la 270 km/h.

Motivele pentru care ar trebui sa alegeti aceasta anvelopa:

  • Controlati cu precizie masina pe zapada si gheata datorita designului inteligent al lamelelor si profilului.
  • Experimentati performante excelente pe carosabil umed datorita unei noi compozitii a compusului CoolChili™.
  • Beneficiati de un randament kilometric inalt si o rezistenta scazuta la rulare, avand ca rezultat un consum redus de carburant.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii