anvelope de iarna

Noul Falken Eurowinter HS01 – siguranta si confort

falekn eurowinter hs01

Publicatia germana Auto Motor Sport a efectuat un test de anvelope iarna pe anul 2019, unde noul Falken Eurowinter HS01 a obtinut un rezultat excelent. Au fost testate riguros 11 modele de anvelope cu dimeniunile de 215/55 R17 cu ajutorul unui Volkswagen T-Roc. Testele au fost tinute in nordul Finlandei si Germaniei, in conditii de vreme extrema.

Falken Eurowinter HS01

anvelopa de iarna Falken Eurowinter HS01

Stabilitatea laterala excelenta, distantele de franare reduse pe zapada, derapajul minim la accelerare precum si sansele minime de acvaplanare, au adus anvelopei Falken Eurowinter HS01 un punctaj de 7,4 puncte, cu doar 1,5 puncte mai putin fata de anvelopa castigatoare din test.

Dintre numeroasele modele testate, HS01 a fost desemnata ca fiind alegerea ideala datorita raportului excelent calitate / pret. Inca de la aparitia sa in 2016, Falken Eurowinter HS01 a impresionat un numar mare de soferi, datorita performantelor sale optime.

Anvelopa este disponibila in 111 dimensiuni cuprinse intre 12 si 21 de inchi, cu latimi ce variaza de la 35 si pana la 70 de cm si indici de viteza T/H/V/W (190-270 km/h).

Share Button

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii
 
Citește articolul precedent:
jante din aliaj
Cum schimbam jantele

Schimbarea jantelor de origine pe masina se poate face in mai multe feluri, in functie de scopul urmarit. Respectiv poate...

Închide