Anvelope Vara, Utile Anvelope

Anvelope de vara Continental Premium Contact 5 – AnvelopeMAG.ro

Anvelopele Premium Contact 5 sunt anvelope de ultima generatie, destinate autoturismelor de clasa medie si de lux. Principalele domenii în care inginerii de la Continental s-au concentrat sa obtina cele mai bune rezultate, sunt: nivelul zgomotului, rezistenta la rulare si comportamentul pe sosea uda.

Anvelope Continental Premium Contact 5

Noul cauciuc premium preia macro-blocurile de la Sport Contact 5, iar prin optimizarea lor computerizata se obtin performante mai bune, manevrabilitate si aderenta exceptionale, chiar si in situatii de franare / schimbare de directie la viteze mari. Inginerii de la Continental au imbunatatit confortul si au redus rezistenta de rulare a noii anvelope Premium Contact 5. Direct influentata de rezistenta la rulare, este clasa de eficienta a consumului de combustibil, ceea ce inseamna ca anvelopa de vara Premium Contact 5 se remarca si prin reducerea semnificativa a consumului de combustibil.

Cateva din imbunatatirile aduse noii anvelope de vara Premium Contact 5, fata de Premium Contact 2:
– 15% imbunatatire a aderentei pe teren umed (franare de urgenta) (Clasa A)
– 8% imbunatatire a coeficientului de rezistenta la rulare. (Clasa C)
– 12% imbunatatire a eficientei energetice
– 5% reducere a nivelului zgomotului la rulare (0-3db , conform reglementarilor europene)

Teste anvelope de vara Continental Premium Contact 5

Consultati aici toata oferta Anvelopemag.ro pentru modelul Continental Premium Contact5 Consultati aici toata oferta Anvelopemag.ro pentru brandul Continental, sezonul vara Consultati aici toata oferta Anvelopemag.ro pentru brandul Continental, sezonul iarna Consultati aici toata oferta Anvelopemag.ro pentru brandul Continental

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii