Promotii AnvelopeMAG.ro

Anvelope vara FALKEN cu bonuri carburant

Anvelope Falken promotie

Promotie anvelope Falken bonuri carburant

La inceput de sezon cald, AnvelopeMAG in intampinarea clientilor sai cu o promotie de anvelope vara FALKEN cu bonuri carburant.

Astfel, la cumpararea unui set de 4 anvelope de vara Falken din seriile AZENIS FK510AZENIS FK510 SUVZIEX ZE310 ECORUNZIEX ZE914WILDPEAK A/T sau SINCERA SN110, Falken va face cadou (pentru clientii finali) un Voucher Rompetrol pentru alimentare carburant in valoare de:

 50 lei pentru un set de 4 anvelope cu diametru de R16

– 100 lei pentru un set de 4  anvelope cu diametru de R17 sau mai mari

Bon Carburant Rompetrol

Anvelopele participante la promotie pot fi identificate in site dupa eticheta promotionala la poza anvelopei.

Perioada de valabilitate a promotiei: 01.04.2020 – 30.06.2020*

Pentru a primi bonul valoric de carburant, conform mecanism promotie, fie completati datele necesare online AICI, fie completati in pliantul aferent in cazul in care l-ati primit impreuna cu comanda de anvelope – detalii promotie

Puteti consulta aici regulamentul promotiei FALKEN

Consultati acum oferta completa de anvelope de vara Falken de la AnvelopeMAG

Anvelope Falken

Marca Falken este parte integranta a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries   un grup important din industria mondiala a anvelopelor, cu o traditie de peste 100 de ani in productia anvelopelor. Anvelopele Falken s-au impus rapid pe piata de profil ca o marca al carei know-how japonez se combina perfect cu experienta in motorsport. Anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiaza de un program de testare foarte solicitant, in cadrul cursei de anduranta de 24 de ore de la Nürburgring si in competitii de drift din intreaga lume.

*in limita stocurilor disponibile

Share Button
 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii