Promotii AnvelopeMAG.ro

Promotie anvelope de vara Bridgestone-Firestone

Promotie anvelope vara Bridgestone si Firestone

Promotie anvelope de vara BridgestoneFirestone: Achizitioneaza anvelope de vara, Bridgestone si Firestone, si primesti cadouri! Promotia este valabila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, in limita stocului disponibil. Consulta mai jos conditiile promotiei si oferta de anvelope vara Bridgestone si Firestone, prezenta pe AnvelopeMAG.

Conditii promotie anvelope vara Bridgestone si Firestone

– la achizitia de 4 anvelope vara Bridgestone sau Firestone, primiti cadou un TRICOU si o SAPCA

– la achizitia de 2 anvelope vara Bridgestone sau Firestone, primiti cadou o SAPCA

* La achizitia de 4 anvelope vara, trebuie sa aveti in vedere mentionarea marimii tricoului in cadrul rubricii „Observatiile dumneavoastra la comanda”, inainte de a plasa comanda.

Oferta anvelope vara Bridgestone si Firestone

oferta anvelope vara Bridgestone

oferta anvelope vara Firestone

* Profilele participante in cadrul sunt semnalizate prin eticheta aferenta promotiei.

 

Regasindu-se printre cele mai recomandate marci, anvelopele Bridgestone si Firestone va asigura un condus placut prin calitatea si siguranta acestora.

Cadourile se supun exclusiv conditiilor de mai sus si sunt acordate impreuna cu anvelopele comandate, in limita stocului disponibil. Va recomandam sa profitati in timp util de promotie anvelope de vara Bridgestone-Firestone. Daca aveti nelamuriri / sugestii / solicitari, ne puteti contacta telefonic la numerele afisate pe site sau la adresa de mail office @ anvelopemag.ro.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii