Teste Anvelope, Teste anvelope All Season

Test 2024 anvelope all-season 225/45R17 – Auto Express

Test 2024 anvelope all-season 225/45R17 – Auto Express

Test 2024 anvelope all-season 225/45R17 – Auto Express

Testul Auto Express 2024 pentru anvelope all-season 225/45R17 a fost realizat pentru a raspunde cererii tot mai mari pentru acest tip de anvelope in iernile mai blande. Revista britanica specializata a evaluat opt modele populare in dimensiunea mentionata, desfasurand teste atat in Suedia, pe terenul de testare Pirelli Sottozero pentru performantele pe zapada, cat si in Germania, la Centrul de cercetare TRIWO, pentru performantele pe asfalt uscat si umed.

Unicitatea acestui test consta in includerea si a anvelopelor de vara si de iarna pentru a permite o comparatie adecvata, evidentiind atat punctele forte, cat si slabiciunile anvelopelor all-season in comparatie cu cele de sezon. Printre marcile evaluate s-au numarat Hankook, Michelin, Goodyear, Vredestein, Pirelli, Uniroyal si Firestone, incluzand si modele mai noi precum Kleber Quadraxer 3 de la Michelin.

Probele au inclus masurarea distantelor de franare si a tractiunii pe zapada, suprafete umede si uscate, evaluarea manevrabilitatii, rezistentei la acvaplanare, aderentei laterale, nivelului de zgomot interior si rezistentei la rulare. Scorurile finale au fost calculate utilizand un sistem procentual, acordand prioritate performantelor pe drumuri umede si uscate, tinand cont si de manevrabilitatea pe zapada, nivelul de zgomot, eficienta consumului de combustibil si costurile asociate.

Continuarea pe testanvelope.ro!

Leave a Reply

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii