Lansari anvelope, Noutati

Anvelope all season NEXEN N’Priz 4S

anvelope all season nexen

Pentru a veni in ajutorul soferilor din Europa, cei de la Nexen vin pe piata cu gama lor de anvelope all season, NEXEN N’Priz 4S. Aceste anvelope pot fi utilizate in siguranta si legalitate pe tot timpul anului si ajuta soferii sa economiseasca timp si bani, nemaifiind necesare schimburile anuale intre anvelopele de vara si cele de iarna. Anvelopele NEXEN N’Priz 4S sunt marcate conform legislatiilor europene aflate in vigoare.

N’Priz este cea mai noua linie de anvelope a celor de la NEXEN, acestia dorind sa convinga clientii prin designul special al benzii de rulare ce combina cu excelenta caracteristicile anvelopelor de vara cu ale celor de iarna.

Aceste anvelope au performante ridicate atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii, tehnologiile de design si de fabricatie utilizate de cei de la NEXEN fiind esentiale in acest sens: banda de rulare in forma de “V” ajuta atat la evacuarea apei cat si a zapezii in exces de pe carosabil iar blocurile de cauciuc de pe suprafata benzii ajuta la imbunatatirea aderentei in special pe drumuri inzapezite.

Cele doua caneluri longitudinale de pe centrul benzii de rulare sunt mai late si au fost proiectate cu scopul de a creste aderenta si manevrabilitatea pe drumuri acoperite cu apa si zapada. Microstriatiile prezente pe banda de rulare imbunatatesc aderenta si tractiunea pe drumuri ude, inzapezite dar si uscate sau acoperite cu polei.

Anvelopele NEXEN N’Priz 4S sunt disponibile in: dimensiuni cuprinse intre 14 si 17 inch; latimi intre 155 si 225; indici de viteza V, T si H.

Banda de rulare: designul sub forma literei “V” ajuta la dispersarea apei si a zapezii in exces pentru a imbunatati aderenta si tractiunea.

Blocurile de cauciuc: marginile in forma de zig zag a acestora ajuta la imbunatatirea tractiunii pe drumurile inzapezite.

Canelurile laterale si longitudinale: au un design special, mai larg, ce ajuta la imbunatatirea performantei pe carosabil ud si inzapezit (aderenta, tractiune, manevrabilitate, stabilitate in viraje).

Microstriatiile: sunt pozitionate pe blocurile de cauciuc si au rolul de a creste aderenta, manevrabilitatea si stabilitatea in viraje pe drumuri ude si inzapezite.

 Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope all season Nexen

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii