Lansari anvelope, Noutati

Anvelopele Hankook Winter i*cept RS3: o noua generatie

Anvelopele Hankook Winter i*cept RS3: o noua generatie – Distante de franare mai scurte pe drumurile acoperite de zapada si manevrabilitate imbunatatita pe drumuri inghetate si umede: Noul Winter i*cept RS3, este succesorul imbunatatit al multiplului premiat Winter i*cept RS2. Prin utilizarea celor mai recente tehnologii, toate caracteristicile noului model depasesc predecesorul sau de succes pentru a oferi un nivel si mai mare de siguranta in viata de zi cu zi. Prin urmare, Hankook Winter i*cept RS3 este o alegere excelenta pentru toate modelele compacte si SUV-urile compacte obisnuite.

Hankook Winter i*cept RS3 este disponibil pe piata europeana in 71 de dimensiuni, de la 14 la 17 inci, inclusiv patru optiuni cu proprietati de rulare de urgenta pe plat (HRS = Hankook Runflat System).

Drumurile acoperite de zapada pot reprezenta o provocare atat pentru soferi, cat si pentru anvelope. Prin utilizarea unor noi micro-borduri, dezvoltatorii au reusit sa mareasca suprafata marginilor anvelopei Winter i*cept RS3, imbunatatind astfel atat tractiunea, cat si aderenta laterala in viraje pe zapada. Noua banda de rulare in V inversat si noile caneluri 3D asigura, de asemenea, performante de franare mai stabile si distante de franare mai scurte pe drumurile inzapezite. Astfel, in comparatie cu anvelopa anterioara, anvelopa de iarna i*cept RS3 ofera distante de franare cu pana la 4% mai scurte pe drumurile acoperite de zapada. In plus, reducerea la minimum a miscarii blocurilor prin utilizarea canelurilor 3D in forma de dinti de fierastrau a jucat, de asemenea, un rol important in imbunatatirea aderentei si a performantelor de franare.

Pentru o mai mare siguranta pe drumurile inghetate, dezvoltatorii au imbunatatit, de asemenea, rigiditatea benzii de rulare a modelului Winter i*cept RS3. Testele interne arata ca blocurile benzii de rulare sunt cu 1% mai rigide pe orizontala si cu 3% mai rigide pe verticala in comparatie cu Winter i*cept RS2. De asemenea, soferii beneficiaza de o aderenta semnificativ mai mare chiar si pe gheata.

Tehnologii imbunatatite de acvaplanare

In plus, Winter i*cept RS3 utilizeaza diverse tehnologii pentru a obtine un drenaj eficient al anvelopei, ceea ce are ca rezultat un grad ridicat de stabilitate la condus, chiar si pe drumuri umede, noroioase sau pline de mazga. Pe langa canelurile largi ale benzii de rulare in forma de V, blocurile individuale de pe suprafata sunt, de asemenea, incrucisate cu caneluri mici. Acest lucru permite scurgerea rapida a apei si reduce vizibil riscul de acvaplanare. Noul model W suprapus al benzii de rulare ajuta, de asemenea, la acest lucru, precum si la oferirea unui control mai bun al directiei pe ploaie.

Cu noua generatie a „Aqua Pine Compound”, dezvoltatorii au reusit sa reduca distantele de franare pe drumuri umede. In mod traditional, utilizarea compusilor complet silicati vine in detrimentul kilometrajului anvelopei. Cu toate acestea, noul amestec de materiale, care se bazeaza pe rasini naturale, depaseste acest compromis, obtinand o reducere a abraziunii si o crestere a eficientei de franare. Prin urmare, Winter i*cept RS3 permite reducerea cu pana la 7% a distantelor de franare pe drumuri umede, oferind in acelasi timp un kilometraj cu pana la 10% mai mare decat predecesorul sau dovedit. Noul amestec de materiale asigura, de asemenea, o legatura imbunatatita intre anvelopa si drum, reducand astfel alunecarea si marind kilometrajul.

Oferta anvelope de iarna Hankook winter i cept rs3 w462

Premii multiple pentru predecesori

Noul Winter i*cept RS3 a fost dezvoltat ca o versiune imbunatatita a modelului anterior Winter i*cept RS2, care a primit calificativul „foarte recomandat” in cadrul testului pentru anvelope de iarna Auto Zeitung 2020. In acelasi an, Winter i*cept RS2 a primit, de asemenea, cel mai inalt calificativ din partea Auto Express si ADAC pentru caracteristicile sale excelente de manevrabilitate, tractiune puternica si proprietati foarte bune atat pe drumuri uscate, cat si umede.

„Oferirea de produse de anvelope care sa asigure siguranta soferilor pe sosea este prioritatea noastra principala. De aceea, investim continuu in cercetare si dezvoltare, astfel incat sa putem oferi intotdeauna cele mai noi tehnologii de pe piata”, a declarat Sanghoon Lee, presedinte al Hankook Tire Europe. „De aceea, suntem increzatori ca noul i*cept RS3 de iarna, va satisface, de asemenea, asteptarile ridicate ale clientilor nostri.”

Pentru a putea oferi anvelope de iarna de cea mai buna calitate, Hankook Tire opereaza instalatia de testare Technotrac din Ivalo, Finlanda. In acest loc, compania dispune de conditiile ideale pentru testarea extensiva a rezultatelor activitatii sale de cercetare si dezvoltare in diferite conditii de iarna, o baza perfecta pentru dezvoltarea si fabricarea de anvelope care functioneaza perfect pe gheata si zapada.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii