Lansari anvelope, Noutati

Debica Frigo HP

 Echipat cu o serie de solutii tehnologice noi, cel mai recent model, Debica Frigo HP a fost proiectat pentru soferii care apreciaza un stil de conducere mai dinamic, chiar si pe timp de iarna. Banda de rulare directionala contine numeroase caneluri circumferentiale care elimina apa si noroiul foarte eficient de pe suprafata anvelopei, reusindu-se astfel, cu ajutorul design-ului modern, reducerea riscului de aparitie a acvaplanarii. In acelasi timp, presiunea distribuita in mod egal, pe intreaga suprafata de contact dintre anvelopa si sosea, contribuie la un randament kilometric ridicat si la un nivel optim al performantei, atat pe drum drept, cat si pe traseu virajat.

Debica Frigo HP

 Debica Frigo HP are in componenta un compus performant de siliciu care garanteaza o flexibilitate ridicata si aderenta excelenta, chiar si atunci cand temperatura exterioara intregistreaza valori foarte scazute.

Pentru Frigo HP, producatorul de anvelope Debica a fabricat o carcasa foarte usoara, lucru care contribuie la reducerea consumului de combustibil si totodata la scaderea emisiilor poluante.

Muchiile aderente ale blocurilor de cauciuc din componenta benzii de rulare au rolul de a spori tractiunea, in special pe drum inghetat sau acoperit cu zapada.

Debica Frigo-HP

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de iarna.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii