Noutati, Noutati despre anvelope

Grupul Renault premiaza producatorul de anvelope Kumho

Recent, la sediul central al grupului Renault-Nissan, a avut loc un eveniment in care constructorul francez si-a premiat cei mai de succes furnizori. Producatorul de anvelope Kumho a fost unul dintre cei 11 castigatori, devenit astfel primul producator Korean care primeste premiul pentru calitate oferit de Renault.

anvelope kumho renault

Reprezentantii producatorului de anvelope Kumho declara ca acest premiu inseamna foarte mult pentru companie, in special datorita faptului ca vine din partea unui celebru si influent constructor de automobile, care isi selecteaza furnizorii intr-un mod foarte strict, sperand in acelasi timp sa continuie colaborarea si eventual sa creasca numarul modelelor din grup care vin in echiparea originala cu anvelope Kumho.

Producatorul de anvelope Kumho este unul dintre furnizorii cheie ai grupului Renault-Nissan, fiind prezent in echiparea originala a unor versiuni ale modelelor Renault Captur, Renault Koleos, Dacia Logan, Nissan Rogue sau Renault Samsung Motors (SM5 si SM7). In plus, Kumho este unicul furnizor de anvelope pentru modelul electric Renault Samsung Motors SM3 ZE, inca de la lansarea acestuia.

anvelope kumho renault 2

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope Kumho

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii