Lansari jante, Noutati

Jante Mak dedicate

Jante Mak dedicate

Producatorul de jante Mak a dezvoltat o serie de modele de jante aliaj destinate unora dintre cele mai prestigioase branduri auto.

Mak Stadt este un model emblematic al producatorului de jante Mak. Stadt este special conceput pentru a se potrivi perfect pe automobilele Audi, de la A1 la Q5, atat in ce priveste designul cat si functionalitatea: jantele se potrivesc cu kit-ul de montare original si capacul cu insemnul Audi poate fi montat pe acest tip de jante.

jante aliaj Mak Stadt

MAK jante din aliaj

Mak München o janta foarte eleganta, special conceputa pentru automobilele BMW. Aceasta permite montarea anvelopelor run-flat, foarte utilizate in cazul noilor modele BMW. Designul jantei se potriveste perfect cu liniile masinii si denota, in acelasi timp eleganta si sportivitate. In functie de masina dvs, puteti alege finisajul cel mai potrivit pentru aceasta.

jante Mak München

jante aliaj  mak

Mak Bimmer este o janta robusta, cu un design in 5 spite, proiectata pentru a se potrivi modelelor BMW, atat turismelor cat si SUV-urilor. De asemenea, jantele permit montarea cauciucurilor run-flat si sunt disponibile in doua nuante: negru sau argintiu.

jante aliaj Mak Bimmer

jante mak bimmer

Mak Stern este o janta solida si rezistenta proiectata pentru a se potrivi modelelor Mercedes. Mak Stern arata un stil energic tipic masinilor germane, avand 5 spite si o constructie robusta. Acestea se potrivesc perfect Mercedesurilor, fiind disponibile atat pentru turisme cat si pentru SUV-uri, in trei variante de finisaje.

jante aliaj Mak Stern

jante mak stern

Mak Highlands este o janta robusta, cu un design spectaculos, adresata SUV-urilor mari, de lux, in special modelelor Land Rover. Jantele Mak Highlands ajuta la personalizarea cu stil, intr-un mod original si unic toate modelele de SUV-uri de ultima generatie. In plus, acestea se potrivesc si SUV-URILOR de lux Audi Q7 sau BMW X6, X5, VW Touareg etc.

jante aliaj Mak Highlands

jante mak highlands

Mak Sachsen sunt jante cu un design sofisticat, conceput pentru a satisface exigentele conducatorilor de autotorisme VW. Spitele jantei au un canal central care continua spre interiorul jantei oferindu-le un aspect dinamic si modern. Mak Sachsen sunt disponibile atat in finisaj argintiu cat si negru.

jante aliaj Mak Sachsen

jante mak sachsen

Mak Gothenburg sunt jante special concepute pentru automobilele Volvo. Acestea sunt disponibile incepand cu modelul C30 si terminand cu XC60. Designul jantelor se potriveste perfect cu liniile fluente ale masinilor Volvo, oferindu-le un plus de sitil. Jantele Mak Gothenburg se potrivesc cu kit-ul de montaj original Volvo si permit utilizarea capacului central cu logo-ul Volvo.

jante aliaj Mak Gothenburg

jante mak gothenburg

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii