Lansari anvelope, Noutati

Lansare anvelope all season Michelin CrossClimate 2

Lansare anvelope all season Michelin CrossClimate 2:

– Un maestru al pietei de anvelope All-Season.

– Performanta ridicata de la primul pana la ultimul kilometru, datorita tehnologiilor inovatoare.

– Performanta facuta sa dureze – punctul forte de vanzare al lui MICHELIN CrossClimate 2.

Lansare anvelope Michelin CrossClimate 2

Datorita numeroaselor caracteristici de performanta, uneori aparent contradictorii, pe care le inglobeaza, MICHELIN CrossClimate 2 este capabil sa faca fata majoritatii conditiilor meteorologice intalnite de automobilisti, indiferent de perioada anului.

MICHELIN CrossClimate 2 este disponibil intr-o gama de 105 dimensiuni pentru roti de 15 – pana la 20 inch, ceea ce a reprezentat o oarecare provocare in termeni de productie. Lista include 65 de dimensiuni noi, ceea ce reprezinta o crestere de 40% fata de catalogul predecesorului sau, MICHELIN CrossClimate+.

Gama MICHELIN CrossClimate 2 este fabricata exclusiv in sapte fabrici europene, in special in Franta, Germania, Italia si Spania.

„De la lansarea sa, modelul original MICHELIN CrossClimate a avut un efect radical asupra pietei europene de anvelope All-Season, care de atunci a inregistrat o crestere anuala de peste 19%, pe langa faptul ca a fost singurul segment care a continuat sa creasca in timpul pandemiei”, a declarat Scott Clark de la Michelin (vicepresedinte executiv, Automotive, Motorsport si membru al Comitetului Executiv al Grupului). „In urmatorii cinci ani, se asteapta ca acesta sa se extinda cu o rata de peste 16% pe an. Mai sigur, cu o durata de viata mai lunga si mai economic, Michelin CrossClimate 2 este o noua ilustrare a strategiei All-Sustainable a Grupului.”

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii