Lansari anvelope, Noutati

Lansare anvelope Continental Conti Scandinavia Gen3

Lansare anvelope Continental Conti Scandinavia Gen3

Lansare anvelope Continental Conti Scandinavia Gen3. Ploaie, polei, gheata – Iernile au devenit imprevizibile, asa ca pentru soferii de camioane este deosebit de important sa se aleaga conceptul potrivit de anvelope. Noile anvelope de iarna Continental joaca un rol major in imbunatatirea sigurantei rutiere si in a permite soferilor sa livreze marfa la timp, chiar si pe timp de iarna extrema. Acest lucru le face, de asemenea, un factor cheie in succesul comercial al firmelor de logistica.

Te asteptam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Continental, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

Continental Conti Scandinavia Gen3

Companiile cu camioane care opereaza in intreaga Europa trebuie sa se confrunte cu conditiile meteorologice care impun cerinte foarte diferite pentru anvelopele lor. Sarcinile variabile pe drumurile de iarna – completate cu zapada si gheata, sectiuni uscate si umede – reprezinta provocari majore pentru soferi, camioane si anvelope.

Aceste cerinte au fost punctul central pentru dezvoltatorii de anvelope experti ai Continental, deoarece au conceput cea mai recenta generatie de anvelope camioane. Rezultatul este noua linie de cauciucuri din familia Scandinavia, completata acum prin adaugarea unei anvelope de 22,5 inch. Anvelopele Conti Scandinavia HS3, HD3 si HT3 de generatia 3 sunt dezvoltate pentru a aduce o contributie cheie la siguranta operationala a vehiculelor intr-o gama extrem de larga de conditii rutiere si meteorologice.

Kilometrajul Conti Scandinavia HS3 a crescut cu pana la 10% fata de cel al generatiei 2, iar consumul de combustibil a fost imbunatatit cu pana la 5%. Noul Conti Scandinavia HD3 ofera o tractiune foarte buna pe zapada si o aderenta excelenta pe teren umed.

Anvelope performante pentru a satisface asteptarile ale clientilor

Noile anvelope de iarna din generatia 3 reuneste decenii de experienta in dezvoltare si expertiza extinsa in ceea ce priveste performanta de iarna. „Intrucat clientii nostri se confrunta cu cerinte mai dure ale pietei, se asteapta ca noi sa livram produse cu performante mai ridicate”, spune Hinnerk Kaiser, seful dezvoltarii anvelopelor la Continental. „Pentru anvelopele de iarna din generatia 3, am pus la punct expertiza noastra in anvelope si am pus in aplicare noile tehnologii pentru a creste nivelul de performanta.” Prin urmare, noua linie de anvelope Scandinavia joaca un rol decisiv in cresterea sigurantei soferului si ajuta la mentinerea vehiculelor fara probleme chiar si in conditii extreme. Aceste anvelope de iarna ofera toata tractiunea necesara fara a compromite kilometrajul si durata de viata.

Continental Conti Scandinavia Gen3 – noi tehnologii si compusi optimizati

Cauciucurile din aceasta gama de anvelope au fost realizate in multe moduri diferite: „Am decis sa folosim un continut mai ridicat de cauciuc natural, astfel incat sa imbunatatim in continuare rezistenta la rulare si sa maximizam flexibilitatea la temperaturi scazute”, explica Kaiser. Acest nou compus de iarna ofera o tractiune foarte buna in conditii de iarna extreme. Tehnologia sipingului in doua etape creste siguranta si optimizeaza rezistenta la rulare, iar rapoartele compuse sunt concepute pentru a oferi anvelopelor proprietati de uzura mai bune, permitandu-le sa ofere un kilometraj mai mare pe o durata de viata mai lunga.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii