Lansari anvelope, Noutati

Michelin e.Primacy, noua anvelopa ecologica si durabila

news_e-primacy_1600x790-1280x640

Michelin lanseaza Michelin e.Primacy, noua anvelopa ecologica si durabila, un adevarat concentrat de tehnologii si se remarca prin faptul ca este cea mai eficienta anvelopa din categoria sa in ceea ce priveste rezistenta la rulare. In practica va fi, prin urmare, o anvelopa mai ecologica si mai economica, garantand in acelasi timp performantele consacrate al anvelopelor Michelin si anume: siguranta, aderenta si longevitate.

Stiind ca anvelopele sunt responsabile pentru 20 / 30% din consumul de combustibil al unui autovehicul, Michelin s-a concentrat pe dezvoltarea de noi tehnologii, facand posibila constructia unei anvelope cu rezistenta mica la rulare, reducand astfel consumul de combustibil cat si emisiile de CO².

Oferta anvelope de vara Michelin e.primacy

Facuta sa dureze

Michelin nu face nicio expectie de la regula cu aceasta noua anvelopa! Longevitatea a fost intotdeauna semnul distinctiv al marcii, iar e.Primacy confera un nivel ridicat de durabilitate, ramanand la fel de eficienta indiferent de uzura anvelopei (in limita marcajelor de uzura, desigur). Chiar si cu un nivel de uzura ridicat, e.Primacy continua sa treaca testele de referinta europene in ceea ce priveste franarea pe carosabil umed.

  • Caneluri in forma de U: aceasta tehnologie si-a dovedit deja valoarea cu Michelin Primacy 4, renumit pentru performantele sale in conditii de carosabil umed.
  • Constructia MaxTouch: o tehnologie care maximizeaza contactul cu solul pentru a distribui mai bine presiunea la franare si accelerare, ajutand astfel la prelungirea duratei de viata a benzii de rulare

michelin-e-primacy-splash-686x468

Campion al rezistentei la rulare

Conceput cu ideea de a optimiza vehiculele hibride si electrice, e.Primacy este totusi eficient si pentru alte tipuri de autovehicule. Avand indicii de performanta „A” in ceea ce priveste eficienta energetica si „B” la aderenta pe carosabil umed, e.Primacy este printre cele mai bune de pe piata.

  • Calea de rulare subtire: designul stratului superior, care este mai subtire, necesita o cantitate mai mica de materie prima, oferind in acelasi timp o rezistenta mai buna la rulare. Pe scurt, mai putine emisii de CO² si consum redus de combustibil.
  • Flancuri CoolRunning: peretii laterali absorb mai putina energie in timpul flexarii, ceea ce confera o stabilitate sporita
  • Compus energetic pasiv: tehnologia care contribuie cel mai mult la imbunatatirea rezistentei la rulare. Este un elastomer unic care reduce foarte mult disiparea energiei si, prin urmare, pierde mai putina energie = consum mai mic de combustibil sau electricitate.

michelin-e-primacy-front-686x435

e.Primacy in cateva cifre

  • 27% economie de combustibil la fiecare 35000 de km parcursi
  • 174 kg de CO² mai putine emisii pe toata durata de viata a anvelopei
  • 7% mai multa autonomie pentru un autovehicul electric
  • 56 de dimensiuni cuprinse intre 15 si 20 inch

 

michelin-e-primacy-angle-467x700

Michelin e.Primacy va fi disponibil in curand, dar pana atunci nu ezitati sa vizitati magazinul nostru online de anvelope si jante AnvelopeMAG.ro

Pentru alte noutati si ultimele teste anvelope, va invitam sa ne urmariti in continuare blogul nostru

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii