Nou pe AnvelopeMAG, Noutati

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WSL1

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WSL1

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WSL1! Descopera in oferta cu anvelope camioane AnvelopeMAG.ro o noua anvelopa directionala, proiectata cu cea mai recenta tehnologie inovatoare WESTLAKE pentru aplicatii pe distante lungi.

Westlake WSL1

Nou pe AnvelopeMAG – Westlake WSL1 are structura proiectata de computer pentru a oferi un profil de amprenta excelent si pentru a asigura un confort superior, in timp ce compusul special al benzii de rulare garanteaza o rezistenta redusa la rulare, care ajuta la reducerea consumului de combustibil. De asemenea, modelul drept al benzii de rulare este conceput pentru a minimiza uzura inegala.

Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber), cu sediul in Hangzhou, China, se situeaza printre primii 10 mari producatori de anvelope din lume.

9 fabrici din China si Thailanda produc anvelope pentru a sprijini vanzarea in peste 120 de tari la nivel global. Pe drumul catre expansiunea pietei, ZC Rubber extinde canalele nu numai pe retailer si angrosist, ci si pe pietele de inlocuire si OE. Printre clientii cheie se numara Schmitz-cargobull, DSV, Volvo si TIP Trailer in Europa, Vanguard in SUA si SAIC, SINO Truck, Geely si Changan Automobile in China.

Aspecte importante despre Westlake

  • O companie infiintata in anul 1958
  • Nr. 1 ca producator de anvelope din China
  • Nr. 10 dintre cei mai buni 75 de producatori mondiali de anvelope din anul 2020
  • Veniturile din vanzari au atins 3,585 miliarde USD in anul 2019

Consulta oferta completa de anvelope Westlake si profita de livrarea gratuita, incepand cu minim 2 anvelope. Toate produsele sunt noi si au garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii