Lansari anvelope, Noutati

Relansare anvelope iarna Falken Eurowinter HS01 si HS01 SUV

Relansare anvelope iarna Falken Eurowinter HS01 si HS01 SUV

Relansare anvelope iarna Falken Eurowinter HS01 si HS01 SUV. Cele mai noi anvelope din gama Falken ofera o actualizare pentru condusul pe timp iarna: anvelopele Falken Eurowinter HS01 si Eurowinter HS01 SUV sunt anvelope fara stifturi care prezinta un nou compus al benzii de rulare.

Relansare anvelope iarna Falken Eurowinter HS01 si HS01 SUV

Eurowinter HS01 este proiectat sa functioneze in cele mai dure conditii de iarna cu un compus imbunatatit fata de predecesorul sau, Eurowinter HS449.

Noua anvelopa ofera o aderenta sigura, iar design-ul 4D Nano si tehnologia de dispersie a silicii asigura ca anvelopa sa ramana flexibila si functionala la temperaturi de inghet. Utilizarea tehnologiei 3D Canyon si marginile muscatoare ale anvelopei asigura o aderenta sporita pe zapada si gheata fara a compromite stabilitatea vehiculului.

Eurowinter HS01 are un nou model directional al benzii de rulare si caneluri transversale centrale care se extind de la zona centrala a benzii de rulare si se extind in latime spre umeri. Aceste trasaturi permit o performanta mai buna pe zapada si o dispersie mai eficienta a apei – prin iesiri mai largi – pentru o aderenta imbunatatita pe teren umed si o rezistenta la hidroplanare.

„Vehiculele moderne de inalta performanta necesita anvelope de iarna de calibru egal”, spune Rick Brennan, vicepresedinte de marketing pentru Sumitomo Rubber North America Inc.

Compania spune ca Eurowinter HS01 si HS01 SUV au o franare pe zapada imbunatatita cu 5% si o franare umeda cu 6%, comparativ cu Eurowinter HS449 anterior.

HS01 este disponibil in 31 de dimensiuni, de la 16 inch la 21 inch, iar anvelopa SUV HS01 este disponibila in 11 dimensiuni, de la 18 inch la 21 inch.

Te invtam pe AnvelopeMAG.ro sa descoperi oferta completa de anvelope Falken, dar si oferta de jante aliaj, jante hybrid si jante otel/tabla. Toate acestea beneficiaza de livrare gratuita (pentru anvelope este necesara achizitia de minim doua bucati). Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie producator de minim 2 ani.

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii